Parking space


The main souterrain area includes two parking spaces with room for vehicle manoeuver. An attractive 1.5 x 1.5 m pool window located in front of the parking spaces enables the influx of natural light and provides underwater views.

Surface: 87.56 m2

    Wine cellar / gym


    As part of the tailored interiors proposition, a generous portion of the basement layout can be converted into an exciting lifestyle facility, such as a gym or wine cellar.

    Surface: 59.22 m2

      Sauna


      As part of the tailored interiors proposition, a generous portion of the basement layout can be converted into an exciting lifestyle facility, such as a sauna.

      Surface: 16.2 m2

        Swimming Pool


        To infinity and beyond

        Visually fusing the surrounding landscape with distant views of the sea and Mount Lovćen, the elongated infinity pool provides the perfect relaxation point. Take a swim while enjoying the scenery, or simply watch the world reflected in the water’s surface.

        Surface: 40.6 m2

        • STUNNING VIEWS OF BOKA BAY
        • LANDSCAPED SURROUNDINGS
        • RELAXED MEDITERRANEAN MOOD

        Front Yard


        A statement entry

        A large stone-tile pathway leads to the main entrance of the house and the adjacent pavilion, seamlessly dividing the front yard into two functional wholes: 1) the approach, leading to the console roof of the pavilion and further on to the front door, and 2) the olive tree shaded relaxation zone, comprising a combination of manicured lawn, gravel, stone tiles and authentic terrain rocks, centered around the infinity pool.

        Surface: 123.94 m2

        • INFINITY POOL
        • MANICURED LAWN
        • RICH LANDSCAPED VEGETATION
        • VIEWS OF BOKA BAY

        Back Yard


        Your secluded botanical paradise

        The south side of the plot hides the jewel of the estate. The back garden has been conceived as a secluded, intimate space, perfect for relaxation, reading, and yoga, or as point of social gathering around the barbeque and small summer kitchen.

        Surface: 322.6 m2

        • SECLUDED SPACE
        • RICH NATURAL VEGETATION
        • DEEP SHADE IN SUMMER MONTHS
        • OPEN SEA VIEWS
        • BBQ AREA

        Bedroom 1


        Where inspiration comes naturally

        The north section of the Ground Floor houses a bedroom that is also ideal as the children’s room. Designed for comfort, with a king size or two single beds, the room features its own bathroom and a basic closet.

        Surface: 24.56 m2

        • IDEAL FOR CHILDREN’S ROOM
        • EN-SUITE BATHROOM & CLOSET
        • DIRECT ACCESS TO FRONT YARD & POOL
        • LOGGIA

        Bedroom 2


        Your private cocoon

        Located on the Ground Floor, and facing south, this superb space is shaded from the summer heat by tree canopies and has the potential to serve as an inspiring study, or a bedroom for staying guests. It features its own bathroom, a basic closet and a large glass door with direct access to the back garden.

        Surface: 16.95 m2

        • IDEAL FOR STUDY OR GUEST ROOM
        • EN-SUITE BATHROOM & CLOSET
        • DIRECT BACK GARDEN ACCESS

        Master bedroom


        Wake up to nature

        Hidden from views and facing the back garden to ensure privacy, the Pavilion-based Master Bedroom has all the creature comforts one can desire. The sleeping area features a sumptuous garden view and is sectioned off by a corridor with a closet that leads to the en-suite bathroom and kitchenette.

        Surface: 22.02 m2

        • EN-SUITE BATHROOM & KITCHENETTE
        • CLOSET
        • DIRECT BACK GARDEN ACCESS

        Living room


        One space, two spectacular views

        Occupying the other half of the Upper Floor, the living room is the heart of the house, conceived to encourage relaxation and enjoyment of precious moments with family and friends.

        Surface: 41.08 m2

        • SPACIOUS AREA
        • FOCUS FIREPLACE
        • PANORAMIC VIEWS
        • DIRECT ACCESS TO BALCONY

        Kitchen


        Eat, cook, work

        The upper floor, seamlessly divided into two corresponding spatial wholes by the main staircase, features an open plan kitchen generously bathed in natural light from three sides. Located along the south side, the kitchen comprises an elongated workspace with lower cabinets, a modern cooker and a wide sink.

        Surface: 20.39 m2

        • OPEN-PLAN KITCHEN
        • DINING AREA
        • MODERN KITCHEN APPLIANCES

        Balcony


        Spend more time outdoors

        Located on the roof of the pavilion, the spacious balcony has been conceived as the central area for social activities. Access is enabled through the main house dining room as well as an independent staircase.

        Surface: 51.58 m2

        • SUMMER KITCHEN
        • DINING AREA
        • 360° VIEWS
        • DIRECT ACCESS TO LIVING ROOM

        Tailored finishes


        As a buyer, you are invited to participate in shaping its interior according to your lifestyle requirements and refined taste.

        Find out more

        Download Brochure

        Thank you for your interest in UPHILL.

        Please send us the completed contact form and you will receive a confirmation by email. Our Project Manager and co-investor Mr. Milić Petrić will get in touch with you shortly after to schedule an appointment.


        UPHILL | Ancient Stones - New HorizonsDownload brochure